Juniors

Beste sportvrienden junioren,

Op 23 februari 2013 start het nieuwe wielerseizoen met de 16de Beverbeek Classic, herdenkingsprijs Hans Winters in Hamont-Achel.
Onze wielerwedstrijd voor junioren was in het verleden altijd een inter-clubwedstrijd. Voor onze 16de editie Beverbeek Classic gooien we het als organisatieteam over een andere boeg. We maken van de juniorenwedstrijd een individuele koers, over een afstand van 82 km en met een prijzenpot van 660 euro – verdeelt over 40 prijzen – volgens het barema van de Belgische Wielrijdersbond.
Als organisatie willen wij samen met jullie iets nieuw opstarten.
Indien je op 23 februari 2013 wil deelnemen aan onze individuele juniorenwedstrijd, moet je aan de inschrijvingstafel geen 5 euro betalen. Beverbeek Classic VZW betaalt voor u zowel de bijdrage van 3 euro aan de KBWB als de 2 euro organisatiekosten.
Ook zullen de renners die zich vooraf inschrijven en de dag van de koers bij de veertig prijswinnaars zijn, nog een extra bonus van 10 euro ontvangen.

Wat moet je nu doen om in te schrijven?

Als junior stort u 10 euro op rekeningnr. BE13 7350 0278 9039 BIC: KREDBEBB van Beverbeek Classic vzw, met vermelding van: uw naam, voornaam,club en adres.
Nadat het bedrag gestort is, wordt u een rugnummer toegekend.
Op de website www.beverbeekclassic.com bij de rubriek voor de juniores vind je uw rugnummer terug. Bij het inleveren van je rugnummer en kaderplaatje ontvang je de 10 euro van je voorinschrijving terug. Indien je niet zou kunnen deelnemen om medische reden of een uitzonderlijke reden, wordt uw 10 euro ook teruggestort.

Zeer belangrijk: Er kunnen slechts 100 renners vooraf inschrijven!!!
Het inschrijvingsgeld moet vóór 1 februari 2013 op de rekening van Beverbeek Classic vzw ge-stort zijn.

Als wielerorganisatie kunnen we maximaal 125 junioren laten starten.
Junioren die niet voor 1 februari 2013 ingeschreven hebben, komen niet in aanmerking voor bovenvernoemde overeenkomst. De renners die bij de start van de juniorenwedstrijd een rugnummer dragen van 101 tot en met 125 vallen buiten deze overeenkomst.

Er is een spreekwoord dat zegt: ‘Wie eerst komt, eerst maalt’

Tot ziens op de Beverbeek Classic 2013,

Het bestuur

Volg Ons Op:

fb tweet

logo
logo